Posted on

Een wervingsvideo laten maken is niet alleen uniek, maar ook nog eens slim als je nieuw personeel wilt werven. Als je nieuw personeel nodig hebt in je bedrijf, dan kun je natuurlijk een vacature of wervingstekst online zetten. Maar met een wervings video val je nog veel meer op. In een video kun je niet alleen meer vertellen, maar je kunt ook het bedrijf laten zien met de gezellige collega’s. Zo kan een kijker meteen zien wat voor bedrijf aan het werven is voor nieuw personeel. Zo kan een sollicitant ook sneller inschatten of ze binnen het bedrijf passen.

 

Ons advies voor de beste wervings video

Als je een goede wervings video wilt maken, dan hebben wij wat adviespunten voor je verzameld om aan te denken als je een wervingsvideo laat maken:

  Bepaal wat de doelgroep van de vacature of van jullie bedrijf is. Als je weet welke doelgroep je wilt aanspreken, dan weet je ook meteen beter hoe je de video in elkaar moet zetten. Een werving voor jongeren is anders dan voor ouderen bijvoorbeeld.

  Laat de identiteit van het bedrijf naar voren komen in de wervingsfilm. Dit kun je bijvoorbeeld doen door leuke collega’s te interviewen en de gezellige vrijmibo plek te laten zien.

  Mensen houden van korte en krachtige video’s. Maak de video dus niet te lang. Maak snel duidelijk wat jullie bedrijf zoekt en wie jullie zoeken.

 

Wervingsvideo laten maken door een externe partij

Als je echt een goede wervingsfilm wilt laten maken, dan kun je dit het beste laten doen door een externe partij. Niet alleen hebben zij een frisse blik op jouw bedrijf, ook hebben zij de beste apparatuur for the job. Videoproductiebedrijf Beeldspraak is bijvoorbeeld ideaal. Zij verzorgen het hele proces: van filmen tot het eindproduct. Hiervoor zetten ze de beste mensen in en gebruiken ze de juiste apparatuur. Ze hebben al veel ervaring met wervingsvideos maken en zullen ook weer een topper voor jouw bedrijf maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *