Posted on

Wil jij de koffie op je evenement vooral niet zelf regelen? Kies dan voor een barista op locatie. Met een barista op je evenement heb jij geen omkijken naar de koffie. Je hoeft niet voldoende koffie in te slaan en te blijven zetten, daarvoor heb je een barista op evenement. Die barista werkt meestal vanuit een koffiebar. Daar is voldoende koffievoorraad om iedereen op je evenement de gehele duur te voorzien van koffie. En om te zorgen dat de bezoekers ook daadwerkelijk koffie krijgen, heb je een barista op je evenement. Of meerdere barista’s. Dat hangt af van de grootte van je evenement en de behoefte aan koffie onder het gezelschap.

 

Voldoende koffie

Dat laatste weet je natuurlijk nooit zeker. Als het gaat om je vrienden en familie, kun je beter inschatten hoeveel koffie er gedronken zal worden. Gaat het om een groot evenement, dan wordt dat lastiger. Dat is geen probleem, daarvoor neem je gewoon contact op met Coffee on Wheels. Samen overleg je hoeveel barista’s op het evenement nodig zijn. Zo zorg je dat niemand te lang hoeft te wachten op zijn of haar kop koffie. Een barista op locatie is meer dan een koffieserveerder alleen. Bij Coffee on Wheels leert een barista namelijk nog meer.

 

De toevoeging van de barista

Een barista van Coffee on Wheels weet allereerst van alles over koffiebonen en het brandingsproces. Dit soort kennis kunnen de barista’s ook delen met geïnteresseerde bezoekers van je evenement. Een barista op locatie weet daarnaast ook gastvrij mensen te ontvangen. Dit draagt ook nog bij aan de ervaring van je evenement. En bovenal weet een barista natuurlijk hoe de perfecte espresso, cappuccino of latte gezet moet worden.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *