Posted on

 Je hebt een eigen bedrijf, begint net een eigen bedrijf of wilt puur een website voor jezelf als hobby. Als je niet thuis bent in het wereldje van website ontwikkeling dan is het een flinke speurtocht om uit te zoeken wat je nu het beste kunt doen. Als wij je een advies mogen geven dan is het als volgt, laat je website ontwikkelen met het CMS WordPress. Waarom een WordPress website laten maken? Dat leggen we je graag uit in de volgende paar alinea’s.

WordPress is gebruiksvriendelijk en makkelijk te onderhouden

Als je een website laat ontwikkelen in WordPress dan kun je deze daarna zelf gemakkelijk onderhouden en beheren. WordPress is namelijk erg gebruiksvriendelijk en je kunt er gemakkelijk zelf pagina’s en blogs mee opzetten. Je kunt eenvoudig afbeeldingen toevoegen, video’s integreren en zo kunnen we nog wel eventjes doorgaan. 

Daarnaast wordt WordPress ook ondersteund door een grote community die veel plug-ins ontwikkelen die je kunt gebruiken op je website. Wil je bijvoorbeeld een contactformulier integreren? Geen probleem, met Contact form 7 van WordPress kun je dit eenvoudig zelf implementeren.

WordPress thema’s of op maat laten bouwen

Als je op internet rond kijkt dan heb je vast en zeker al voorbij zien komen dat je kant en klare thema’s kunt installeren / gebruiken voor je WordPress website. Dat is makkelijk toch? Dat kan inderdaad heel makkelijk zijn maar er zitten ook haken en ogen aan. Ben je enigszins technisch en kun je bijvoorbeeld een Child thema opzetten en je bent niet bang om soms de code in te duiken dan kun je ver komen met een thema website. Als dit echter niet het geval is en je website is enorm belangrijk voor je dan adviseren wij altijd om je WordPress website te laten maken. 

Deze worden op maat gemaakt en helemaal naar jouw wensen. Code hoef je niet in te duiken want dat doet het Internetbureau voor je. 

Hoe krijg ik mijn WordPress website online?

Dit is ook een vraag die veel mensen stellen en om je WordPress website online te krijgen heb je website hosting nodig. Ook wel, hosting voor je website. Je moet dus op zoek naar een hosting provider die je website tegen betaling op een server plaatst die 24/7 online is. Er zijn veel website die hosting providers met elkaar vergelijken dus daar kun je vast wel wat informatie op doen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *