Posted on

Op zoek naar populaire designtegels die je kunt plaatsen in de keuken, badkamer of in het toilet? Je koopt deze tegels in Rotterdam! Deze bruisende stad heeft namelijk alles op het gebied van wonen, ontwerpen en interieur. Ga je voor een strakke design tegel of voor een kleurrijke met een leuke prints? Het is allemaal mogelijk! Hieronder lees je alles over de populairste opties van dit moment. Op deze manier wordt het maken van een keuze een stukje makkelijker! 

Marmeren designtegels 

Is er iets dat chiquer is dan marmeren designtegels? Op dit moment zijn deze tegels in Rotterdam enorm populair. Een design tegel als deze staat niet alleen mooi in natte ruimtes zoals de badkamer en het toilet, maar ook op de vloer in de woonkamer zal het perfect passen. Ga voor grote tegels van bijvoorbeeld 120 x 120 centimeter om de ruimte nog groter te laten lijken. Dit is zeker slim in doorgaans kleinere ruimtes zoals het toilet en de badkamer. Marmeren designtegels zijn mooi om te combineren met andere materialen en kleuren. Denk hierbij aan kleuren als zilver, goud, zwart en antraciet. 

Metro designtegels 

Deze tegels zijn oorspronkelijk ontworpen voor de Franse metrotunnels. Deze tegels met aflopende kanten zorgen voor een weerspiegeling van licht in donkere ruimtes. Al snel werden deze designtegels ingezet in restaurants, bakkerijen, supermarkten en veel meer ruimtes. Dankzij de ruimtelijke en neutrale uitstraling kun je deze designtegels combineren met alle woonstijlen. Wanneer je deze tegels thuis in Rotterdam gebruikt zal je een echte eyecatcher te pakken hebben. Metro designtegels kun je inzetten in ruimtes als de badkamer, het toilet en in de keuken. Ook zullen ze leuk staan op de vloer in de hal. Ze zijn hittebestendig, waterbestendig en makkelijk in onderhoud. 

Visgraat designtegels 

Op zoek naar designtegels in Rotterdam voor bij je thuis? Ga dan voor een speels visgraat motief. Bij visgraat designtegels wijzen alle diagonale lijnen naar de hoeken van de ruimte. Dit motief werd al vaak bij parket en laminaat gespot, maar is nu onder tegels ook enorm populair aan het worden. Dit deze tegels kun je inzetten in diverse ruimtes in je huis, zoals op de muren en vloer van het toilet, in de keuken als achterwand en op de vloer en wanden in de badkamer. Deze designtegels zullen direct voor een speciale touch zorgen en is dan ook een echte eyecatcher te noemen. Je hebt ze verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog, dus het is goed te combineren met andere materialen en andere soorten tegels thuis in Rotterdam. 

Mediterraanse designtegels 

Ben je op zoek naar designtegels die anders dan anders zijn? Ga dan voor mediterraanse designtegels. Je koopt deze tegels gewoon in Rotterdam! Wanneer je speelse tegels wil hebben die tegelijkertijd voor een constant vakantiegevoel zorgen in huis, dan kun je gaan voor deze design tegel. De vrolijke prints en kleurrijke kleuren zoals groen, oranje, geel en blauw zorgen in iedere ruimte direct voor sfeer. Gebruik ze in de keuken of in de hal op de vloer of op de wanden in de badkamer. Het is allemaal mogelijk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *