Posted on

Een iPhone waar je nog wel even mee vooruit kunt, maar zonder te veel te betalen? Je vindt deze optie in de iPhone X aanbieding. Een iPhone X aanbieding kun je vinden in winkels of online. Met iedere aanbieding voor welk product dan ook bespaar je natuurlijk geld. Een iPhone kan best duur zijn. Daarom kan zo’n iPhone X aanbieding mooi van pas komen. De iPhone X is een wat oudere generatie, maar kan echt nog wel een jaar of twee mee. Daarom ben je dus mooi uit met een iPhone X aanbieding.

 

Vernieuwende features bij uitbrengen

De iPhone X werd in 2017 als nieuwste Apple iPhone uitgebracht en had allerlei features die destijds nog heel vernieuwend waren. Zo was face-ID nog geen standaard. Ook een scherm dat bijna volledig bedieningsscherm was, was nieuw. Juist omdat deze iPhone zo vooruitstrevend was, kun je nu goed profiteren van een iPhone X aanbieding. De iPhone X heeft een formaat van 5,8 inch en een werkgeheugen van 3 GB. Dat is voor huidige standaarden aardig gemiddeld. Dus een iPhone X aanbieding is wat dat betreft helemaal geen slecht idee.

 

Opties voor de iPhone X

Daarnaast kun je kiezen uit twee kleuren en twee capaciteiten als het om opslag gaat. De kleuren zijn zilver en grijs. Zilver en grijs bij Apple ogen zo goed als wit en zwart. Daarnaast zijn er twee opties voor het geheugen. Dit is of 64 GB of 256 GB. Die laatste optie zie je nog steeds veel in smartphones en is niet eens de minimale optie. De optie van 64 GB is ruim voldoende als je niet heel veel apps en bestanden wil bewaren en gebruiken. Een iPhone X aanbieding helpt je dus besparen op een nieuwe iPhone die ook in deze tijd nog gangbare specificaties heeft.

 

Via: besteiphoneaanbiedingen.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *