Posted on

Storytelling software: breng je verhaal naar een hoger level

Genoeg bedrijven proberen hun verhaal zo interessant mogelijk naar buiten te brengen, maar helaas kunnen we onze aandacht slecht vasthouden. Ligt dat dan aan ons of aan de bedrijven? Waarschijnlijk aan ons, want die bedrijven hebben heus wel een relevant verhaal te vertellen. Maar hoe zorg je er dan voor dat net jouw verhaal de aandacht vastpakt van je lezers? Met storytelling software!

Wat is storytelling software?

Storytelling is je waarschijnlijk niet onbekend, dat komt neer op het vertellen van relevante verhalen voor je doelgroep en die ervoor zorgen dat er aandacht getrokken wordt bij de lezers. Nederland kent genoeg storytelling experts, die stuk voor stuk een goed verhaal kunnen schrijven. Maar dat is niet altijd genoeg. Daarom is storytelling software ontwikkeld. Daarmee kan je verhaal creëren, samenwerken met anderen en delen met je doelgroep.

Hoe werkt het?

De techniek is ervoor gemaakt om jouw story naar een hoger niveau te brengen. De eerste stap hierbij is natuurlijk het creëren van je verhaal. Met veel softwares kan je meerdere type media met elkaar verbinden om een uniek verhaal voor jouw klanten te maken. Als je je verhaal eenmaal hebt gemaakt, kan je deze ook gemakkelijk delen binnen de software. Vaak heb je ook een eigen bibliotheek waar je al je marketingmateriaal in kan bewaren en kan delen met anderen.

Als laatste is het natuurlijk de bedoeling dat je je klanten een onvergetelijke interactieve ervaring aanbiedt. Verander een simpel verhaal naar een storytelling canvas – dit is wel afhankelijk van de storytelling software – en zorg er hiermee voor dat je klanten jouw verhaal wél onthouden.

Wie kan je hierbij helpen?

Allemaal leuk en aardig, maar welke bedrijven hebben hier daadwerkelijk iets toe te voegen? Een daarvan is Hyro. Met hun storytelling software helpen ze je met verhalen delen waar je klanten van zullen smullen. Ben jij er klaar voor om je verhalen naar een hoger level te brengen? Neem dan contact op!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *