Posted on

De titel zegt het al. Stop met zoeken naar een Google Ads freelancer! Wij hebben hem namelijk al voor je gevonden. Je vindt de Google Ads freelancer in deze link. Wat doet deze freelance adwords specialist nou eigenlijk? Hij of zij zorgt ervoor dat je met je website gericht verkeer binnenhaalt. Dat betekent dat je betaald voor verkeer dat ook echt geïnteresseerd is in jouw bedrijf, product of service. Dit doen ze door bepaalde zoekwoorden te gebruiken die daarbij horen en dit te tonen aan de juiste doelgroep. 

 

Maar liefst 24 uur per dag zijn mensen op zoek naar van alles en nog wat. Veel van deze mensen zijn ook op zoek naar jouw product of service. Dit betekent niet dat ze het ook vinden. Ze kunnen namelijk een soortgelijk product of service vinden waarmee de concurrent van jou wint. Door een freelance adwords specialist in te huren kun je ervoor zorgen dat jij wint en dat de doelgroep op jouw website terecht komt. 

 

Om een juiste specialist te vinden moet je goed kijken naar het portfolio van de freelancer. Heeft de persoon voor grote bedrijven gewerkt? Welke diensten worden precies geleverd? Er zit binnen het veld van Google Ads specialisten veel niveauverschil. Het is dus belangrijk om de juiste eruit te pikken. In de eerder gegeven links wordt een voorbeeld gegeven van een betrouwbare partij met veel ervaring. Betaal je advertenties met een creditcard en je verdient ook nog Flying Blue miles. Door zo’n persoon in te huren ben je bijna zeker dat je meer conversies draait. Je kan er dus vanuit gaan dat er een win-win situatie ontstaat waarin de SEA specialist zich terugverdient!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *