Posted on

Als je op zoek bent naar machinebouw vacatures, dan ben je hier aan het juiste adres. Voordat je echter naar de beschikbare banen op het gebied van machinebouw gaat, moet je jezelf een beetje informeren over dit vakgebied. Het eerste dat je moet weten, is dat machinebouw onder de werktuigbouwkunde valt. Werktuigbouwkunde is tegenwoordig een van de meest geavanceerde en meest gevraagde gebieden. Veel bedrijven huren werktuigbouwkundigen in voor een breed scala aan projecten. Dus als je je ooit afvraagt ​​of er een toekomst is in de machinebouw en machinebouw, die is er. Lees hieronder verder om je de leidende kansen op dit gebied te geven.

 

Lead project engineer

De lead project engineer is een functie die 40 uur werk in een week vereist. Het heeft een mogelijk salaris van € 4250 – € 5500. De taken en verantwoordelijkheden van een lead project engineer zijn gericht op de communicatie naar de klant. Je bent het eerste aanspreekpunt van de klant bij elk project dat ze maken. Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van de behoeften van de klant en het vervolgens komen tot technische oplossingen. Daarnaast wordt er ook van je verwacht dat je vragen van klanten opvraagt ​​en technisch advies geeft dat ze nodig hebben. Ook bewaak je de voortgang van de lopende en nieuwe projecten. Overleg met externe en interne stakeholders behoort ook tot je takenpakket. In termen van het ontwerp, moet je ervoor zorgen dat het de juiste is voor het project. Ten slotte moet je alle offertes, rapporten en financiële resultaten verstrekken.

 

Wat zijn de kwalificaties?

De positie van de lead project engineer is geen grap. Bedrijven passen kwalificaties strikt toe bij het aannemen van deze functie. Een eerste vereiste is dat je een afgeronde HBO-opleiding werktuigbouwkunde hebt. Daarnaast dien je aan te tonen dat je meerdere jaren ervaring hebt als project engineer. Afgezien van de technische aspecten, moet je gedrag ambitieus en gemotiveerd zijn voor ontwikkeling. Communicatie- en leiderschapsvaardigheden zijn ook essentiële aspecten om een ​​efficiënte hoofd projectingenieur te worden. Aangezien jij ook degene bent die het team zal leiden, moet je krachtig en gezaghebbend zijn zonder je relatie met het team in gevaar te brengen. Tot slot dien je klantgericht te zijn en een betrokken instelling te hebben.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *