Posted on

Adobe Indesign is het bekendste programma voor het maken van allerlei verschillende promotionele uitingen, flyers, uitnodigingen, kaartjes, noem het maar op. Daarom is het als bijvoorbeeld marketeer erg handig om hiermee te kunnen werken. Daarom vertellen wij hier een aantal dingen die handig zijn om te weten bij Adobe Indesign. Om dieper het programma in te gaan raden wij een kwalitatieve cursus Indesign aan.

Functies indesign

Met Adobe: Indesign kan je dus allerlei soorten designs mogelijk maken. In deze blog ga ik niet alle functies langs waarvan Indesign er zoveel heeft. Wel is het fijn om te weten wat je nou precies kan met dit programma. Een aantal hoofdfuncties zijn de volgende:

  • Afbeelding creëren voor websites en social media
  • Drukwerk ontwerpen zoals: brochures, posters, magazines, visitekaartjes etc.
  • Het maken van professionele presentaties
  • Gepersonaliseerde PDF’s maken
  • Ebooks maken
  • Grootformaat printbestanden maken voor bijvoorbeeld spandoeken of billboards.

Dat is een hoop dus. En dan is natuurlijk de vraag, waar begin je? Hoe kan je ervoor zorgen dat je al deze functies begrijpt en juist kan uitvoeren?

Cursus volgen

Zoals wij in de intro al aanraadde, volg een cursus. Bij Learnit zijn ze geprofessionaliseerd om beginners te helpen met bijvoorbeeld Indesign. Daarnaast geven ze talloze andere cursussen. Een aantal voorbeelden zijn bijvoorbeeld: een cursus wordpress, cursus excel, microsoft project & cursus photoshop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *